Download MP3

Download dan Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru Kowe Sing Gawe Kisah, Ada Video Klip

Lagu baru berjudul Kowe Sing Gawe Kisah itu diciptakan sendiri oleh Nella Kharisma. Berikut lirik lagu dan cara download lagu Nella Kharisma

TRIBUNPEKANBARU.COM - Penyanyi dangdut koplo Nella Kharisma rilis lagu baru berjudul Kowe Sing Gawe Kisah.

Lagu baru berjudul Kowe Sing Gawe Kisah itu diciptakan sendiri oleh Nella Kharisma.

Penasaran seperti apa lagu baru Nella Kharisma tersebut?

Lirik Lagu Nella Kharisma KOWE SING GAWE KISAH

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Cara Download album atau playlist di Spotify

Halaman
12
Editor: Sesri
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved