Breaking News:

Download MP3

Download MP3 Lagu Happy Asmara Balik Kanan Wae Koplo,Lagu Terbaru & Video Happy Asmara Dangdut Koplo

Download MP3 Lagu Happy Asmara Balik Kanan Wae Koplo,Lagu Terbaru & Video Happy Asmara Dandgut Koplo

Penulis: sesri | Editor: Hendri Gusmulyadi

Download MP3 Lagu Happy Asmara Balik Kanan Wae Koplo,Lagu Terbaru & Video Happy Asmara Dangdut Koplo 

TRIBUNPEKANBARU.COM - Yuk download MP3 lagu Balik Kanan Wae  Happy Asmara versi koplo lagu terbaru Happy Asmara di Youtube.

Happy Asmara namanya kian melambung tinggi dan begitu cepat dikenal publik di tanah air ini.

lagu dangdut koplo Happy Asmara begitu mudah diterima khalayak ramai

Tak hanya masyarakat jawa yang akrab dengan lagu dangdut koplo, namun lagu Happy Asmara juga dikenal oleh kalangan di luar jawa.

Salah satu lagu lagu Happy Asmara yang saat ini sangat populer ada Balik Kanan Wae diyanyikan Happy Asmara.

Lagu Bakik Kanan Wae diciptakan Faudzi.

Segera download lagu happy Asmara Baik Kanan Wae.

Lirik Lagu Balik Kanan Wae Happy Asmara

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

*
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Reff
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Rapp
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Halaman
1234
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved