Pelajaran Sekolah
Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
Berikut ini Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
6. What is the opposite of big?
a. Small
b. Tall
c. Heavy
d. Long
Jawaban: a. Small
7. How many fingers do you have?
a. Five
b. Ten
c. Eight
d. Seven
Jawaban: b. Ten
8. What do you wear on your feet?
a. Gloves
b. Shoes
c. Hat
d. Shirt
Jawaban: b. Shoes
9. What animal says “woof”?
a. Cat
b. Dog
c. Cow
d. Bird
Jawaban: b. Dog
10. What is the color of grass?
a. Brown
b. Green
c. Blue
d. Red
Jawaban: b. Green
11. How many eyes do you have?
a. One
b. Two
c. Three
d. Four
Jawaban: b. Two
12. What is the fruit that is red and round?
a. Apple
b. Banana
c. Mango
d. Orange
Jawaban: a. Apple
13. What is the English word for “sapi”?
a. Cat
b. Dog
c. Cow
d. Bird
Jawaban: c. Cow
14. Which one is a vehicle?
a. Car
b. Tree
c. Dog
d. House
Jawaban: a. Car
15. What do you use to write?
a. Pencil
b. Spoon
c. Plate
d. Chair
Jawaban: a. Pencil
16. What color is the sun?
a. Blue
b. Yellow
c. Black
d. White
Jawaban: b. Yellow
17. How do you say “selamat pagi” in English?
a. Good night
b. Good morning
c. Hello
d. Goodbye
Jawaban: b. Good morning
18. What animal lives in the water?
a. Dog
b. Fish
c. Cat
d. Bird
Jawaban: b. Fish
19. What do you eat with?
a. Hands
b. Feet
c. Fork and spoon
d. Eyes
Jawaban: c. Fork and spoon
20. What color are strawberries?
a. Red
b. Blue
c. Green
d. Yellow
Jawaban: a. Red
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 1
Evergreen
Tribunpekanbaru.com
Meaningful
kunci jawaban
Kurikulum Merdeka
Latihan Soal UTS/PTS Ilmu Pengetahuan Alam dan Sosial IPAS Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Matematika Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Bahasa Indonesia Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
30 Soal UTS Pendidikan Pancasila Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban PPKN |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Halaman 60-61 ESPS Bahasa Indonesia Kelas 5 SD/MI Ayo Berlatih BAB 4 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.