Pelajaran Sekolah
Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
Berikut ini Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
21. What is the English word for “kursi”?
a. Table
b. Chair
c. Bed
d. Door
Jawaban: b. Chair
22. How many wheels does a bicycle have?
a. One
b. Two
c. Three
d. Four
Jawaban: b. Two
23. What do you say when you meet someone?
a. Goodbye
b. Thank you
c. Hello
d. Sorry
Jawaban: c. Hello
24. What is the color of the apple?
a. Yellow
b. Red
c. Blue
d. Green
Jawaban: b. Red
25. What do you call the season when it rains a lot?
a. Summer
b. Winter
c. Rainy season
d. Autumn
Jawaban: c. Rainy season
26. What animal has a long neck?
a. Elephant
b. Giraffe
c. Lion
d. Tiger
Jawaban: b. Giraffe
27. Which one is a fruit?
a. Carrot
b. Banana
c. Potato
d. Onion
Jawaban: b. Banana
28. What do you wear on your head?
a. Shoes
b. Hat
c. Shirt
d. Pants
Jawaban: b. Hat
29. What is the English word for “buku”?
a. Book
b. Pen
c. Table
d. Chair
Jawaban: a. Book
30. How many ears do you have?
a. One
b. Two
c. Three
d. Four
Jawaban: b. Two
31. What is the opposite of “happy”?
a. Sad
b. Angry
c. Tired
d. Sleepy
Jawaban: a. Sad
32. What do you drink when you are thirsty?
a. Water
b. Juice
c. Milk
d. All of the above
Jawaban: d. All of the above
33. What color is a pumpkin?
a. Orange
b. Green
c. Red
d. Yellow
Jawaban: a. Orange
34. What do you use to open a door?
a. Key
b. Phone
c. Pen
d. Book
Jawaban: a. Key
35. What do you see with?
a. Hands
b. Eyes
c. Nose
d. Mouth
Jawaban: b. Eyes
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 1
Evergreen
Tribunpekanbaru.com
Meaningful
kunci jawaban
Kurikulum Merdeka
Latihan Soal UTS/PTS Ilmu Pengetahuan Alam dan Sosial IPAS Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Matematika Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Bahasa Indonesia Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
30 Soal UTS Pendidikan Pancasila Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban PPKN |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Halaman 60-61 ESPS Bahasa Indonesia Kelas 5 SD/MI Ayo Berlatih BAB 4 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.