Pelajaran Sekolah
Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
Berikut ini Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Untuk Latihan
36. How many noses do you have?
a. One
b. Two
c. Three
d. Four
Jawaban: a. One
37. What do you call the big yellow star in the sky?
a. Moon
b. Sun
c. Star
d. Cloud
Jawaban: b. Sun
38. Which one is a pet?
a. Dog
b. Lion
c. Elephant
d. Tiger
Jawaban: a. Dog
39. How do you say “selamat tidur” in English?
a. Good morning
b. Good night
c. Hello
d. Goodbye
Jawaban: b. Good night
40. What is the color of a lemon?
a. Red
b. Yellow
c. Green
d. Blue
Jawaban: b. Yellow
41. What is the English word for “air”?
a. Water
b. Air
c. Fire
d. Earth
Jawaban: b. Air
42. What animal has stripes?
a. Elephant
b. Zebra
c. Giraffe
d. Lion
Jawaban: b. Zebra
43. What do you use to cut paper?
a. Scissors
b. Pencil
c. Eraser
d. Ruler
Jawaban: a. Scissors
44. What do you call a baby cat?
a. Puppy
b. Kitten
c. Calf
d. Chick
Jawaban: b. Kitten
45. What is the English word for “rumah”?
a. School
b. House
c. Shop
d. Garden
Jawaban: b. House
46. What is the color of a carrot?
a. Purple
b. Orange
c. Blue
d. Red
Jawaban: b. Orange
47. What do bees make?
a. Honey
b. Milk
c. Water
d. Bread
Jawaban: a. Honey
48. What do you use to drink water?
a. Glass
b. Plate
c. Spoon
d. Fork
Jawaban: a. Glass
49. How many days are there in a week?
a. Five
b. Six
c. Seven
d. Eight
Jawaban: c. Seven
50. What is the English word for “bunga”?
a. Flower
b. Tree
c. Grass
d. Leaf
Jawaban: a. Flower
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 1 Semester 1
Latihan Soal UTS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 1
Evergreen
Tribunpekanbaru.com
Meaningful
kunci jawaban
Kurikulum Merdeka
Latihan Soal UTS/PTS Ilmu Pengetahuan Alam dan Sosial IPAS Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Matematika Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan 50 Soal UTS Bahasa Indonesia Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
30 Soal UTS Pendidikan Pancasila Kelas 1 SD/MI Semester 1 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban PPKN |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Halaman 60-61 ESPS Bahasa Indonesia Kelas 5 SD/MI Ayo Berlatih BAB 4 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.