Pelajaran Sekolah
Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
Berikut ini adalah Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban, sebagai sarana latihan sebelum ujian
20. What does "delicious" mean?
a. Enak (in taste)
b. Cepat
c. Besar
d. Kecil
Answer: a
21. Which of the following is a verb?
a. Quickly
b. Beautiful
c. Run
d. Happy
Answer: c
22. Choose the correct sentence:
a. I has a dog.
b. I have a dog.
c. I having a dog.
d. I had a dog.
Answer: b
23. What is the meaning of "library"?
a. Perpustakaan
b. Rumah sakit
c. Sekolah
d. Taman
Answer: a
24. Fill in the blank: They _____ playing football now.
a. is
b. are
c. am
d. be
Answer: b
25. Which sentence is negative?
a. She likes ice cream.
b. She doesn’t like ice cream.
c. She liking ice cream.
d. She liked ice cream.
Answer: b
26. Choose the correct form: I _____ to the market every Saturday.
a. goes
b. go
c. going
d. gone
Answer: b
27. What is the plural form of “mouse”?
a. mouses
b. mice
c. mouse
d. mousies
Answer: b
28. What is the adjective in this sentence: “The tall boy is my brother”?
a. boy
b. tall
c. my
d. is
Answer: b
29. Choose the correct word: We _____ watch TV last night.
a. don’t
b. doesn’t
c. didn’t
d. not
Answer: c
30. What is the superlative form of "beautiful"?
a. more beautiful
b. beautifulest
c. most beautiful
d. beautifuller
Answer: c
B. Isian Singkat (31–40)
31. Write the plural form of “child”.
Answer: children
32. Write the past tense of “run”.
Answer: ran
33. Fill in the blank: She _____ (to be) a student.
Answer: is
Soal UAS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 9
Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1
Soal PAS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 9
Evergreen
Tribunpekanbaru.com
Meaningful
Latihan Soal UAS/PAS/SAS IPS Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Indonesia Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS IPA Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS Matematika Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UTS/PTS Ilmu Pengetahuan Alam dan Sosial Kelas 3 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.