Pelajaran Sekolah
60 Soal Latihan UTS Bahasa Inggris Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
Berikut ini adalah 60 Soal Latihan UTS Bahasa Inggris Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
6. She ____ her homework before dinner.
a. finished
b. finish
c. finishes
d. finishing
Jawaban: a. finished
7. Last night they ____ a movie at home.
a. watch
b. watched
c. watches
d. watching
Jawaban: b. watched
8. He ____ his keys and could not open the door.
a. lose
b. loses
c. lost
d. losing
Jawaban: c. lost
9. I ____ him last week at the office.
a. see
b. saw
c. seen
d. sees
Jawaban: b. saw
10. They ____ dinner when I arrived.
a. have
b. had
c. has
d. having
Jawaban: b. had
11. We ____ a picnic last Sunday.
a. have
b. had
c. has
d. having
Jawaban: b. had
12. What ____ you ____ last night?
a. do / do
b. did / do
c. did / did
d. do / did
Jawaban: b. did / do
13. Where ____ they ____ their holiday last year?
a. did / spend
b. do / spent
c. did / spent
d. do / spend
Jawaban: a. did / spend
14. She ____ me sometime ago.
a. call
b. calls
c. calling
d. called
Jawaban: d. called
15. He ____ his leg last month.
a. break
b. broke
c. broken
d. breaks
Jawaban: b. broke
16. We ____ English at school yesterday.
a. learn
b. learns
c. learned
d. learning
Jawaban: c. learned
17. They ____ to music until midnight last night.
a. listen
b. listened
c. listens
d. listening
Jawaban: b. listened
18. Mary ____ to the concert last weekend.
a. go
b. went
c. goes
d. going
Jawaban: b. went
19. The teacher ____ us about the new project yesterday.
a. tell
b. told
c. tells
d. telling
Jawaban: b. told
20. I ____ my lunch by 12 o’clock yesterday.
a. finish
b. finished
c. finishes
d. finishing
Jawaban: b. finished
Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1
Soal Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 6
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1
Soal UTS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 6
Evergreen
kunci jawaban
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 7 Minuman Tradisional Melayu Riau, BMR Kelas 7 SMP/MTs |
![]() |
---|
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 7 Soal Tentang Makanan Berhidang Melayu Riau BMR Kelas 6 SD/MI |
![]() |
---|
Soal Evaluasi Disertai Kunci Jawaban Bab 7: Makanan Tradisional Melayu Riau, BMR Kelas 5 SD/MI |
![]() |
---|
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 8 tentang Permainan Tradisional dengan Peralatan BMR Kelas 4 SD |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Halaman 130-131 Bahasa Indonesia Kelas 9 SMP/MTs Kurikulum Merdeka: Kegiatan 2 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.