Pelajaran Sekolah
60 Soal Latihan UTS Bahasa Inggris Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
Berikut ini adalah 60 Soal Latihan UTS Bahasa Inggris Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
21. He ____ in the garden when it started to rain.
a. works
b. worked
c. was working
d. work
Jawaban: c. was working
22. While I ____ dinner, the phone rang.
a. cook
b. cooked
c. was cooking
d. cooking
Jawaban: c. was cooking
23. They ____ in the pool when the storm came.
a. swim
b. swam
c. were swimming
d. swimming
Jawaban: c. were swimming
24. She ____ TV when I visited her.
a. watches
b. watched
c. was watching
d. watch
Jawaban: c. was watching
25. He ____ a letter while she ____ the food.
a. writes / cooks
b. was writing / was cooking
c. wrote / cooked
d. writing / cooking
Jawaban: b. was writing / was cooking
26. They ____ their homework when the power went out.
a. do
b. doing
c. were doing
d. did
Jawaban: c. were doing
27. I ____ to the radio when I heard the news.
a. listen
b. was listening
c. listened
d. listens
Jawaban: b. was listening
28. She ____ her room while her brother ____ TV.
a. cleans / watches
b. was cleaning / was watching
c. cleaned / watched
d. cleaning / watching
Jawaban: b. was cleaning / was watching
29. The children ____ games when it became dark.
a. play
b. played
c. were playing
d. plays
Jawaban: c. were playing
30. While he ____ his car, a bird flew by.
a. washes
b. washed
c. was washing
d. wash
Jawaban: c. was washing
31. I ____ my best friend yesterday.
a. meet
b. met
c. meeting
d. meets
Jawaban: b. met
32. They ____ a house in 2010.
a. build
b. built
c. builds
d. building
Jawaban: b. built
33. She ____ her phone last night.
a. lose
b. loses
c. lost
d. losing
Jawaban: c. lost
34. He ____ too fast, so he got punished.
a. drive
b. drove
c. driven
d. drives
Jawaban: b. drove
35. We ____ the book yesterday.
a. read
b. reads
c. reading
d. reader
Jawaban: a. read
Soal Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1
Soal Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 6
Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1
Soal UTS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 6
Evergreen
kunci jawaban
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 7 Minuman Tradisional Melayu Riau, BMR Kelas 7 SMP/MTs |
![]() |
---|
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 7 Soal Tentang Makanan Berhidang Melayu Riau BMR Kelas 6 SD/MI |
![]() |
---|
Soal Evaluasi Disertai Kunci Jawaban Bab 7: Makanan Tradisional Melayu Riau, BMR Kelas 5 SD/MI |
![]() |
---|
Soal Evaluasi dan Kunci Jawaban Bab 8 tentang Permainan Tradisional dengan Peralatan BMR Kelas 4 SD |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Halaman 130-131 Bahasa Indonesia Kelas 9 SMP/MTs Kurikulum Merdeka: Kegiatan 2 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.