Pelajaran Sekolah
Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban
Berikut ini adalah Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban, sebagai sarana latihan sebelum ujian
34. Write the antonym of “easy”.
Answer: difficult
35. Fill in the blank: They _____ (play) football every weekend.
Answer: play
36. Write the past participle of “eat”.
Answer: eaten
37. Write the correct form of the verb: He _____ (go) to school yesterday.
Answer: went
38. Write the opposite of “hot”.
Answer: cold
39. Fill in the blank: I _____ (have) two sisters.
Answer: have
40. Write the meaning of “book”.
Answer: buku
C. Uraian (41–50)
41. Write five fruits in English.
Answer: apple, banana, orange, mango, grape
42. Make a sentence using the word “because”.
Answer: I like English because it is useful.
43. Translate this sentence into English: “Dia sedang membaca buku”.
Answer: He/She is reading a book.
44. Write a short paragraph about your favorite hobby.
Answer: (Example) My favorite hobby is playing football. I play football every weekend with my friends. It makes me healthy and happy.
45. Make a question using the word “where”.
Answer: Where do you live?
46. Write the past tense of the verbs: “go”, “see”, “buy”.
Answer: went, saw, bought
47. Write three adjectives to describe a cat.
Answer: cute, fluffy, small
48. Make a sentence using “can” to show ability.
Answer: I can swim very well.
49. Write the meaning of the following words: “teacher”, “school”, “friend”.
Answer: guru, sekolah, teman
50. Write a short dialogue to ask and answer about daily activities.
Answer:
A: What do you do every morning?
B: I usually study and have breakfast.
Soal UAS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 9
Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1
Soal PAS Bahasa Inggris Semester 1 Kelas 9
Evergreen
Tribunpekanbaru.com
Meaningful
Latihan Soal UAS/PAS/SAS IPS Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS Bahasa Indonesia Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS IPA Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UAS/PAS/SAS Matematika Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka Dilengkapi Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Latihan Soal UTS/PTS Ilmu Pengetahuan Alam dan Sosial Kelas 3 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.