Breaking News:

Download MP3

Lagu Nella Kharisma Ambyar, Lengkap Lirik Lagu, Kunci Gitar dan Video Klip Lagu Ambyar

Lagu Ambyar yang dinyanyikan Nella Kharisma jadi salah satu lagu dangdut yang cukup populer. Cocok untuk mereka yang sedang patah hati

Penulis: sesri | Editor: Sesri

TRIBUNPEKANBARU.COM - Penggemar lagu dangdut tentu sudah tidak asing lagi dengan lagu Nella Kharisma yang satu ini.

Lagu Ambyar yang dinyanyikan Nella Kharisma  jadi salah satu lagu dangdut yang cukup populer.

Lagu Ambyar ini cocok untuk mereka yang sedang patah hati.

Lirik lagu karya Didi Kempot ini selalu bisa menyayat hati para pendengarnya.

Video Lagu Nella Kharisma ini dirilis pada Desember 2019 lalu di akun Youtube Milady Record Official.

Video Ambyar Nella Kharisma ini sudah ditonton lebih dari 1,6 juta views.

Lirik lagu Ambyar Nella Kharisma

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto koe milih wong liyo
Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
Mung dadi konco, sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
Senadyan tresno aku mung iso meneng

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Halaman
1234
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved